Inovativnost

Izlazimo iz okvira standardnog projektiranja i našim dragocjenim klijentima i partnerima nudimo inovativna rješenja s ciljem jačanja pozitivnih promjena. Projekte izrađujemo stručno, efikasno i u skladu s najnovijim zahtjevima u građevinarstvu.

Preciznost

Najvažnija kvaliteta struke upravo je preciznost koju postižemo koristeći BIM tehnologiju, kao i stalnim usavršavanjem naših inženjera. U radnoj okolini imamo kolege različitih struka koji zajedno djeluju najučinkovitije, a konačni elementi modelirani softverskim rješenjem odgovaraju stvarnim elementima ili prostornim konceptima.

Sigurnost

BIM pristup primjenjuje se u svim životnim fazama projekta – planiranju, projektiranju, građenju, upravljanju građevinom i njezinu održavanju, te samim time omogućuje povećanje sigurnosti u fazi građenja, ali i tijekom ostalih životnih faza građevine.

Ekonomičnost

Uvijek odabiremo optimalan sustav, s obzirom na projektni zadatak, koji se uklapa u financijsku konstrukciju investitora. Postižemo visoku razinu ekonomičnosti usvajajući suvremene tehnologije gradnje i modernih materijala kako bismo dugoročno doprinesli gospodarstvu, okolišu i društvu.

Izvodivost

Izgradivost će biti efikasnija ako se izvodivost u projektu obvezno razmatra u fazi koncepta. S obzirom na to da se naša sestrinska tvrtka bavi izvođenjem, visoko smo osvješteni o svim mogućim preprekama između projektanta i izvođača. Zato su naša rješenja uvijek izvodiva i primjenjiva situaciji na terenu.